Perfect Eyelash Harderwijk

Perfect Eyelash Harderwijk: Je wimper is een van de eerste dingen die een mens opvalt. Een mooie en goed behandelde wimper zal u ongetwijfeld aantrekkelijker en aangenamer maken. Lange, dikke en goed gevormde wimpers zijn zo onweerstaanbaar! Je kunt natuurlijk altijd mascara gebruiken, maar anderen willen dat het een beetje permanent is. Dat is de belangrijkste reden waarom schoonheidsdiensten zoals deze tegenwoordig floreren.

Perfect Eyelash Harderwijk
Perfect Eyelash Harderwijk

Er zijn verschillende wimperservices beschikbaar, afhankelijk van uw behoefte of behoeften:

  1. Wimperextensions

Perfect Eyelash Harderwijk: Het is een cosmetische applicatie die de lengte, krullen, volheid en dikte van natuurlijke wimpers verbetert. De extensions zijn gemaakt van verschillende materialen zoals nerts, zijde, synthetisch, mensenhaar of paardenhaar. Het wordt streng voor streng op uw natuurlijke wimpers aangebracht met behulp van cyanoacrylaatlijm op de natuurlijke wimper, 1-2 mm vanaf de basis van de natuurlijke wimper. Er wordt echter voor gezorgd dat het ooglid niet wordt aangeraakt. Meestal worden er ongeveer 80-140 strengen per oog toegevoegd. Het proces duurt ongeveer 1-2 uur. Het goede nieuws: het duurt maximaal zes weken.

Perfect Eyelash Harderwijk
Perfect Eyelash Harderwijk
  1. Wimperpermanent/lift

Perfect Eyelash Harderwijk: Deze service krult uw wimper van de basis tot de punt zodat u de volle lengte kunt waarderen. Het proces is enigszins vervelend, daarom moet het worden gedaan door een erkende en gecertificeerde professional. Het proces duurt ongeveer 45 minuten tot een uur en het mooie effect kan wel vier tot zes weken aanhouden. Met een wimperlifting worden je natuurlijke wimpers alleen maar mooier. Het zal geen textuur creëren, kleur, contour of vorm aan je wimper toevoegen. Houd er ook rekening mee dat u minimaal 4 mm wimpers moet hebben om van de service gebruik te kunnen maken.

Perfect Eyelash Harderwijk
Perfect Eyelash Harderwijk
  1. Wimper verven

Het is een proces waarbij een professional kleurstof op je wimpers borstelt. De tint zal de wimper prominenter maken. Dit proces wordt vooral gebruikt door mensen met lichte of blonde wimpers. Het borstelen van de kleur van de wimpers duurt slechts ongeveer 15 minuten. De tint kan drie tot vier weken duren.

Perfect Eyelash Harderwijk
Perfect Eyelash Harderwijk

Perfect Eyelash Harderwijk

Deze gezondheids- en schoonheidsstudio is gevestigd in Prins Mauritslaan 51 3843 AJ Harderwijk. Het Nederlandse bedrijf biedt een beautymerk voor wimper- en wenkbrauwproducten, trainingen en behandelingen voor zowel consumenten als professionals. Klanten kunnen hun behandelingen kiezen, niet alleen voor hun wimpers, maar ook voor hun wenkbrauwen. Ze bieden ook verschillende schoonheidsbehandelingen en zelfs het bleken van tanden aan. Onlangs hebben ze Microblading, Brow Lamination en Ombre Powder Brows aan hun diensten toegevoegd.

Perfect Eyelash Harderwijk
Perfect Eyelash Harderwijk

Perfect Eyelash Harderwijk is ook een van de academies van Perfect Eyelash company waar ze lokale en internationale klanten opleiden die hun diensten graag willen leren kennen.

Geschiedenis: Perfect Eyelash Harderwijk

 Perfect Eyelash Harderwijk
Perfect Eyelash Harderwijk

In september 2012 startte Set Moosavi het bedrijf vanuit haar huis in Harderwijk. Vier maanden later verhuisde ze naar Hierden. In november 2013 betrok Perfect Eyelash het pand aan de Gelreweg 4A. Het bedrijf werd goed ontvangen door haar klanten en in augustus 2020 heeft het beautybedrijf een nieuw hoofdkantoor in Harderwijk. Perfect Eyelash heeft nu acht studio’s met vijftien trainingslocaties.