laser meter

Laser Meter

Bij het winkelen voor een lasermeter zijn er verschillende modellen om uit te kiezen. Deze omvatten de Fluke 417D, de Leica Disto X310 en de Atolla DT100M. Elk biedt verschillende functies. Als u een meer accurate lezing wilt, kunt u ook een kantelsensor kopen. Deze functie helpt u de hoek van de laser te bepalen om de nauwkeurigheid te garanderen.

Laser Meter: Atolla – lasermeter

De Atolla -lasermeter heeft een aantal functies die het voor veel doeleinden een geweldig hulpmiddel maken.

laser meter
laser meter

Het is goedkoop en draagbaar en heeft een polsband voor veilige grip. Dit apparaat kan externe afstanden van maximaal zeven meter meten en biedt zowel gebieds- als volumemetingen. Het beschikt ook over een stomme functie zodat u ongewenste ruis kunt voorkomen tijdens het gebruik ervan.

Het is stof- en spatwaterbestendig. Laser Meter: De gebruiksvriendelijke operatie maakt het een geweldig hulpmiddel voor ambachtslieden en architecten. Het is ook zeer nauwkeurig en snel. Het heeft een groot meetbereik en heeft een verlicht LCD -scherm.

laser meter
laser meter

De Fluke 417D -lasermeter is een betaalbaar, duurzaam en nauwkeurig meetapparaat dat in verschillende situaties kan worden gebruikt. Omdat het een eenvoudige meetbewerking met één knop heeft, is het gemakkelijk te gebruiken en verkort de tijd die nodig is om een meting te maken. Het biedt ook betrouwbare resultaten, zelfs op zeer hoge afstanden.

De Fluke 417D gebruikt een rode laser om de afstand te meten. Het heeft een nauwkeurigheid van twee millimeter en kan tot 131 voet (30 meter) meten.

Laser Meter: Het is ook duurzaam en IP54-rating. Het bevat een lanyard, gebruikershandleiding en snelle referentiegids voor gebruiksgemak. Het instrument wordt ook geleverd met een garantie van drie jaar.

De Fluke 417D-lasermeter is zakformaat en beschikt over een tweelijns verlicht LCD-display. Het is gemakkelijk te gebruiken en de laser is helder en volgt het doelwit. De lasermeter is ook stof en waterbestendig en kan een druppel van een meter weerstaan.

Leica Disto X310

laser meter
laser meter

Als u op zoek bent naar een veelzijdige lasermeter met een breed scala aan functies, is de Leica Disto X310 het juiste hulpmiddel voor de taak. Een van de functies zijn een kantelsensor, die u helpt metingen met precisie te doen, zelfs in slecht verlichte gebieden. De meter heeft ook een slimme nivelleringsfunctie, die automatisch het meten van fouten corrigeert. Het apparaat heeft een nauwkeurigheid van minder dan een millimeter voor afstanden en hoogten. Het is ook volledig gekalibreerd volgens de normen van de ISO -norm, dus de waarden zijn altijd nauwkeurig.

laser meter
laser meter

Laser Meter: Een ander kenmerk van de Leica Disto X310 is het waterbestendig van IP65. Dit betekent dat het ideaal is voor gebruik op actieve vacaturesites. Bovendien kan de waterdichting het gemakkelijk kunnen reinigen met water.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige, gemakkelijk te gebruiken lasermeter, is de Atolla DT100M een geweldige keuze. Het biedt nauwkeurige metingen van gebieden, volume en lengte. Het bevat ook indirecte meetfuncties. Het komt met twee bubbelniveaus.

Deze laserlint kan functies meten vanaf de voor- en achterkant van een gezicht. Het achtervlak is het meest voorkomende meetgebied, maar de voorkant kan ook worden gemeten. Met de multi-hoekfunctie kunt u totale afstanden berekenen. U kunt ook metingen van elkaar aftrekken.

De Bosch Blaze -lasermeter is een nauwkeurig en handig meetapparaat. Laser Meter: Het kan volume en vierkante meters meten en beschikt over een verlicht display.

laser meter
laser meter

Het kan worden gebruikt voor verschillende bouwbanen, waaronder het berekenen van de totale oppervlakte van een kamer. Het is ideaal voor gebruik in huis, kantoor of workshop.

Het heeft Bluetooth -connectiviteit en kan meetinformatie draadloos delen met een mobiel apparaat. De app kan ook worden gebruikt om metingen te documenteren en plattegronden te maken. Een ingebouwde camera helpt gebruikers metingen te nemen van lange afstanden. Het apparaat is gemakkelijk vast te houden en heeft een ergonomische grip. Het kan binnenshuis of buitenshuis worden gebruikt.

De Bosch Blaze Pro GLM165-40 laserafstandsmaat is een uitstekende, mid-range optie. Het biedt een gemiddeld bereik, gemiddelde nauwkeurigheid en een lage prijs.