giorgio armani acqua di gio

Giorgio Armani Acqua Di Gio

Acqua Di Gio is een nieuwe aquatische geur van Giorgio Armani. Het werd gelanceerd in het jaar 2022 en werd ontworpen met een door mediterrane geïnspireerd aroma. Het opent met een zure groene mandarijn en lavendel uit Madagascar, die de mediterrane wortels van de ontwerpers oproept. Andere aantekeningen zijn Geraniium, Patchouli en Clary Sage.

giorgio armani acqua di gio
giorgio armani acqua di gio

Beschrijving

Giorgio Armani Acqua di Gio de Parfum is een lichte, aquatische Keulen die opent met zoute tonen en citrusachtige frisheid. Terwijl het opdroogt, onthult het een musk- en cederbasis. De fles is stijlvol en goed geconstrueerd, met een solide pop-off dop en krachtige sproeier. De geur is licht en fris, maar heeft nog steeds genoeg punch om de hele dag door te gaan.

giorgio armani acqua di gio
giorgio armani acqua di gio

De geur is gemaakt door Alberto Morillas, die gespecialiseerd is in verse, mannelijke geuren. De geur is een verfijnde mix van bergamot en zeetonen die de geur van zeewater oproepen. Bovendien bevat de geur kruidige tonen zoals patchouli, wat een mannelijke aanraking toevoegt.

Dorpel

Giorgio Armani Acqua di Gio Sillage is matig voor een Keulen. Deze langdurige geur heeft citrusachtige, aquatische tonen en een houtachtige basis. De citrusachtige akkoorden worden ondersteund door een vleugje rozemarijn, geranium en patchouli. De Keulen heeft ook aardse en houtachtige ondertoon.

giorgio armani acqua di gio
giorgio armani acqua di gio

Zoals de naam al aangeeft, is deze geur het meest geschikt voor gebruik overdag. Het is geen nachtelijke geur, en het zal waarschijnlijk andere geuren overweldigen, die misschien te sterk zijn voor je smaak. Het is echter een geweldige keuze voor overdag slijtage en kantoorgebruik.

Acqua di Gios Sillage is matig en duurt tot een uur op de huid. Het projecteert ook niet ver en het dekt slechts een klein gebied rond de drager. Dit maakt het ideaal voor gebruik op kantoor, op data en bij speciale gelegenheden.

Projectie

Acqua Di Gio is een geur van Giorgio Armani. Dit parfum heeft een gematigde levensduur en is op zijn best een uur of twee na het aanbrengen. Het heeft ook een gematigde projectie. De geur blijft sterk maar niet overweldigend, waardoor het een uitstekende optie is voor overdagkleding, kantoorkleding en speciale gelegenheden.

De geur opent met een glinsterende mariene noot, afgeleid van Neroli en Calabrische Bergamot. Het is oceanisch van aard en heeft hints van citrus, rozemarijn en patchouli. Het vestigt zich tot een houtachtige, minerale basis.

giorgio armani acqua di gio
giorgio armani acqua di gio

Nep -vloeistof

Nep -acqua di gio vloeistof is geel van kleur en mist de heldere, heldere kleur van het origineel. Het duurt ook niet zo lang als het echte product. Het kan ook een onaangename after-gell hebben en kan gezondheidsproblemen veroorzaken. U mag nooit nepparfum kopen van niet -tewantelijke wederverkopers of retailers.

Een andere manier om te zeggen of je een nep koopt, is door naar de fles te kijken. Giorgio Armani Acqua Di Gio Een echte parfumfles heeft een witte/ivoorkleurige doos en heeft tekst die overeenkomt met de kleur van de labels. Het schrijven op de nepfles is zwart, maar het label zal een andere kleur hebben.

Valse vloeistoffen bevatten ook nep -ingrediënten. De geur duurt slechts twee tot zes uur, wat minder dan de helft van de kracht is. De geur zal na dat punt langzaam vervagen.

Prijs

Giorgio Armanis Acqua Di Gio is een van de meest populaire geuren voor mannen. Deze aquatische citrusgeur werd voor het eerst gecomponeerd in 1996 door meester -parfumeur Alberto Morillas. Het is een tijdloze, klassieke herengeur. Onder de bestverkochte herengeuren van de 20e eeuw is het een tijdloze klassieker.

giorgio armani acqua di gio
giorgio armani acqua di gio

Giorgio Armani Acqua di Gio is een elegante, klassieke Keulen die geschikt is voor mannen van alle leeftijden. Het is perfect voor de zomer, maar kan ook goed werken voor lente en herfst. Het is niet overweldigend en kan maximaal zes uur duren.

De aquatische geur van de Acqua di Gio -parfum vangt de essentie van de zee. Het belichaamt vrijheid, sensualiteit en moderne mannelijkheid. Het heeft een combinatie van bloemen-, citrus- en houtachtige tonen.