holly brood

Holly Brood

Holly Mae Brood is geboren in de stad Amsterdam en is een Nederlandse actrice en model. Ze is in verschillende films en tv -programma’s geweest. Ze speelt momenteel in een tv -programma genaamd New Times.

holly brood
holly brood

Ze is ook een ervaren danser. Ze begon op jonge leeftijd op te treden in musicals. Uiteindelijk besloot ze haar passie voor dansen en acteren te combineren.

Holly Mae Brood is een Nederlandse actrice

Holly Mae Brood is een bekende actrice uit Nederland. Ze heeft gehandeld in verschillende populaire tv -programma’s en films. Bovendien was Shes een mede-gastheer van de populaire realityshow, Love Island België. De getalenteerde actrice werd geboren op 25 november 1994 in Amsterdam, Nederland.

Holly Brood: Haar vermogen wordt geschat op $ 1 miljoen en $ 5 miljoen. Haar aanwezigheid op sociale media is uitgebreid.

Ze plaatst regelmatig video’s en foto’s die haar fans betrekken. Haar berichten laten zien dat ze de kracht van persoonlijke verbindingen begrijpt, wat cruciaal is om het vertrouwen van fans te verkrijgen. Holly Mae Broods Net Worth wordt geschat op tussen de $ 1 miljoen en $ 5 miljoen.

Holly Mae Brood is een voormalig model- en tv -presentator die al meer dan 10 jaar in de entertainmentindustrie werkt. Haar tv -shows bevatten goede tijden slechte tijden, nieuwe tijden en het perfecte meisje. Naast haar acteren, Shes is ook een model en een zanger. Ze spreekt ook verschillende animatiefilms uit.

Ze werd geboren onder het teken van Boogschutter

holly brood
holly brood

De Nederlandse actrice Holly Mae Brood werd geboren onder het teken van Boogschutter op 25 november 1994 in Amsterdam, Nederland. Holly Brood: Ze is een Boogschutter, wat een met energiegedreven, optimistisch teken is. Het bord staat bekend om zijn open geest, nieuwsgierigheid en verlangen om te verkennen. Van Boogschutter is bekend dat het ideeën kan omzetten in acties.

Holly Mae Brood is een beroemde Nederlandse actrice en model. Ze staat bekend om haar rol als Amy Kortenaer in de film Good Times, Bad Times en voor haar verschijning in het televisieprogramma Love Island België. Ze is ook een model en danser. Ze is momenteel ongehuwd en heeft geen kinderen.

holly brood
holly brood

Holly Mae Brood is een Nederlandse actrice die 27 jaar oud is. Ze werd geboren in Amsterdam, Noord -Holland op 25 november 1994. Haar Zodiac -teken is Boogschutter en ze heeft het diertekenen van de hond. Holly begon op jonge leeftijd te dansen en ze begon al snel te verschijnen in muziekproducties. Uiteindelijk besloot ze haar passies te combineren en te werken in de acteerwereld. Momenteel werkt ze als tv -actrice.

Zij is een model

Holly Mae Brood is een Nederlandse actrice en presentator. Ze is het meest bekend om haar rol als Amy Kortenaer in de Soap Opera en zijn spin-off series, Love Island. Holly staat ook bekend om haar rol als mede-gastheer van Love Island, een populaire show over het Britse televisienetwerk ITV.

Holly Mae Brood is 27 jaar oud en werd geboren in Amsterdam, Nederland. Ze is een actrice en een model. Ze werd geboren op 25 november 1994 en is lid van de Millenial Generation. Ze is verschenen in verschillende tv -shows en films, waaronder Love Island en Scream Week. Holly Brood: Holly was ook een deelnemer in Hollands Next Top Model.

holly brood
holly brood

Holly Mae Brood heeft een succesvolle carrière in Nederland gehad als actrice en model. Ze speelde in de 2016 film Hart Beat, waar ze de rol van Kate speelde. Ze werkte ook als modestylist en assisteerde Xandra Brood. Ze is populair op sociale media en heeft meer dan zevenhonderd fans op haar Facebook -pagina.

Holly Brood: Ze is een televisiepresentator

Holly Mae Brood is een Nederlandse actrice en televisiepresentator. Ze is vooral bekend om haar rol als Amy Kortenaer in het Soap Opera Love Island en zijn spin-off series. Bovendien host ze mede-gastheer van de populaire realityshow Love Island.

Holly Mae Brood werd geboren in Amsterdam, North Holland. Ze is de dochter van muzikant en acteur Herman Brood. In haar persoonlijke leven heeft ze gedateerd de Nederlandse muzikale acteur Soy Kroon. In 2017 speelden ze samen in De Jongens Tegen de Meisjes. In het volgende jaar werden ze co-hosts van Love Island België.

Holly Mae Brood is 26 jaar oud. Als kind begon ze te dansen en op te treden in muzikale producties. Als volwassene besloot ze haar liefde te combineren voor het dansen met haar liefde voor acteren. Haar filmdebuut was in de film Sneekweek van 2015. Haar lengte is vanaf nu onbekend, maar het is bekend dat ze deelneemt aan verschillende reality -tv -shows, waaronder Hollands Next Top Model.

Ze is een zangeres

Holly Mae Brood is een Nederlandse actrice en presentator. Ze is vooral bekend om haar rollen in soap-opera’s en spin-offs, waaronder Love Island. Holly Brood: Ze staat ook bekend als de mede-gastheer van de show. In haar vrije tijd houdt Holly van zingen en heeft hij ook muziek geproduceerd.

holly brood
holly brood

Holly Mae Brood heeft een geschatte netto waarde van $ 1 tot $ 5 miljoen dollar. Haar rijkdom was voornamelijk afgeleid van haar primaire carrière als televisieactrice. Ze is ook een model, danser en zanger. Ze heeft ook verschillende animatiefilms geuit.

Holly Mae Brood werd geboren op 25 november 1994 in Den Haag, Nederland. Ze werd beroemd om haar rol als Amy Kortenaer in het populaire soap Opera Love Island. Ze was ook een mede-gastheer in de realityshow Love Island België.