kruislijn laser

Kruislijn Laser

Een laser cross-lijn is een lichte, draagbare tool die horizontale en verticale lijnen projecteert. Dit type laser gebruikt een prisma om de laser af te buigen en is helderder dan roterende lasers. Kruislijn Laser: Dit type tool is het meest effectief voor interieurtoepassingen, maar het kan ook buiten worden gebruikt. Lees verder voor meer informatie over de Skil Laser Cross Line, een lichte optie.

kruislijn laser
kruislijn laser

Groene cross -lijn lasermodule genereert nauwkeurige verticale en horizontale groene lijnen

Een laser cross -line module is een precisietool dat een nauwkeurige verticale en horizontale lijn genereert. Het heeft een scala aan golflengten die verschillende crosslijnlengtes en diktes mogelijk maken.

kruislijn laser
kruislijn laser

Kruislijn Laser: Het kan worden gebruikt in industriële precisie cross -line uitlijningswerkvelden. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor schermafdruksystemen, stalen cross -positionering en apparatuur en bouwlocatie. Het kan ook worden gebruikt voor medische doeleinden.

Green Cross Line Laser Modules zijn verkrijgbaar in verschillende golflengten. De 532 nm groene lasermodule is het meest zichtbare groene laserlicht. Dit type groene crosslijn lasermodule is uitgerust met een met glas gecoate lens en heeft een goed koelsysteem. De compacte grootte zorgt voor eenvoudige installatie en heldere groene cross -line -projectie.

Een laser cross -line module genereert nauwkeurige verticale en horizontale lijnen door groen laserlicht te concentreren. De laserstraal wordt uitgezonden uit de Lasers -bron, die een uitbreiding van metalen behuizing buis is. Kruislijn Laser: De metalen behuizing buis voorkomt overmatige elektrische stroom en temperatuur die de laser beïnvloedt. Bijgevolg is een laser cross -line module betrouwbaar en nauwkeurig.

Green Cross Line lasermodules worden gebruikt in industriële toepassingen voor hightech crosslijnuitlijning. De hoogwaardige groene laserbron kan verticale en horizontale lijnen in één seconde projecteren. Het heeft ook een lange levensduur van drieduizend uur, en het is perfect voor het uitlijningswerk van alle lijnen van alle soorten.

Skil Laser Cross Line is een capabel licht-duty model

kruislijn laser
kruislijn laser

Als je op zoek bent naar een lichtmodel dat verrassend gemakkelijk te gebruiken en redelijk betaalbaar is, is de Skil Laser Cross Line een geweldige keuze. Dit apparaat wordt geleverd met een verstelbaar statief en kan in verschillende omgevingen werken. Bovendien heeft het een vergrendelingsmodus waarmee u de geprojecteerde lijnen onder elke hoek kunt plaatsen.

Kruislijn Laser: De Skil Laser Cross Line heeft een aantal functies die in huis nuttig zijn en de kwaliteit van uw projecten kunnen verbeteren.

kruislijn laser
kruislijn laser

Het projecteert bijvoorbeeld een horizontale lijn rond een kamer van maximaal 65 voet, en het niveaus zichzelf automatisch. Het komt ook met LED -indicatoren die u waarschuwen wanneer uw lijnen niet gelijk zijn. Het apparaat is ook uitgerust met een oplaadbare lithium-ionbatterij. Het heeft ook een micro-USB-poort om op te laden.

Kruislijn Laser: Milwaukee USB oplaadbare groene cross -line lasermodule

kruislijn laser
kruislijn laser

De Milwaukee USB-oplaadbare groene cross-line laser is een high-performance line markeringstool die stroomt via USB. De laserstralen met hoge intensiteit zorgen voor de zichtbaarheid van groene lijnen tot 100 voet. De laser beschikt over geïntegreerde schroefgaten voor snelle en eenvoudige installatie en installatie. De laser heeft een garantie van twee jaar.