Jong en Roos

Jong en Roos: Elk bedrijf heeft een doel. Een daarvan is om waarde toe te voegen aan het leven van hun klanten door duurzame oplossingen voor hun problemen te creëren die zullen leiden tot continue klanttevredenheid.

Jong en Roos of formeel bekend als De Jong Roos BV is het antwoord op uw bouwwensen! Dus wat is Jong en Roos en wat bieden zij? Laten we het uitzoeken…

jong en roos
jong en roos

In 1929 werd De Jong & Roos BV opgericht. Land- en tuinbouwartikelen stonden aanvankelijk in het middelpunt van het in Schagen opgerichte bedrijf. Producten voor de aannemerij werden snel aan hun lijst toegevoegd. Na verloop van tijd werd de focus van het productassortiment volledig uitgebreid naar de bouw en de industrie.

De Jong & Roos BV of Jong en Roos levert als technische groothandel al bijna 80 jaar hoogwaardige producten. Jong en Roos is gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, deuren, toegangscontrole, ventilatieroosters, draai-kiep- en hefschuifbeslag en bijna alle andere bouwgerelateerde goederen.

jong en roos
jong en roos

Voor industrie en bouw biedt Joss en Roos een uitgebreid en actueel assortiment hang- en sluitwerk, gereedschappen, technische papieren en machines. Ook biedt Jong en Roos unieke concepten zoals hun totaaldeurconcept, waarbij opdrachtgevers ontzorgd worden.

Jong en Ross: Total Door Concept

Jong en Ross biedt een vernieuwende aanpak voor het adviseren, begeleiden, inmeten, leveren en monteren van binnendeuren, al dan niet voorzien van (gemonteerd) hang- en sluitwerk.

Zij zijn een full-service provider die klanten veel werk ontneemt, informatiestromen stroomlijnt en faalkosten reduceert. De aanpak is toepasbaar op ondernemingen van elke omvang, van klein tot zeer groot.

jong en roos

Het meest recente voorbeeld hiervan is de “deurkrukbevestiging voor onderarmbediening”. In moeilijke tijden als deze in Corona/Covid is het belangrijk om zo goed mogelijk beschermd te worden. Het is beter om het aanraken van oppervlakken zoveel mogelijk te vermijden. Voor de huidige situatie is door Jong en Ross een speciale deurkrukbevestiging ontworpen om deuren met de onderarm te kunnen openen en sluiten.

Jong en Ross: Verbonden met Topmerken

Duco, Maco, Kelfort, Reinaerdt, Theuma, Berkvens, DOM, AXA, Renz brievenbussen, Bosch, Dewalt, Hitachi, Spax, Oxloc, Ironside en Novoferm zijn slechts enkele van de topmerken die ze aanbieden. Naast deze merken hebben ze ook het normale aanbod aan materieel, technische producten en machines voor bouw- en timmerbedrijven.

Jong en Ross: Specialisatie

jong en roos
jong en roos

Ook kunnen klanten bij hun projectenafdeling terecht op het gebied van Domotica, Duurzaam Wonen, Bouwbesluit, Energie Prestatie, Levensloop, Lean Bouwen en Smart Living. De Jong & Roos BV is een one-stop-shop die alles uit handen neemt.

jong en roos

Jong en Ross is er trots op de eerste te zijn die een app levert die volledig is gekoppeld aan onze hypermoderne online winkel.

Het 4250 vierkante meter grote magazijn van Jong en Ross bevat een collectie van meer dan 35000 producten, die allemaal direct uit voorraad leverbaar zijn.

jong en roos
jong en roos

Jong en Ross kan producten naar u opsturen of u kunt deze desgewenst zelf ophalen. Klanten kunnen ook via internet bestellen.

jong en roos
jong en roos

Jong em Ross heeft tientallen jaren letterlijk hard gewerkt om te bewijzen dat ze uw allrounder zijn als het gaat om bouw- en industriebehoeften!