elske de wall

Elske De Wall

Elske de Walle is een singer-songwriter uit de Friese provincie van Nederland. Ze is lid van de passie en is gast geweest op Lindas Zomerweek. Elske De Wall: Hier zijn een paar dingen die u misschien niet weet over Elske de Walle. Je kunt ook haar video bekijken voor zilveren voering.

elske de wall
elske de wall

Elske de Walle is een frisische Nederlandse singer-songwriter

Elske de Walle is een singer-songwriter uit Nederland. Geboren in Veenwouden, Friesland, begon ze de saxofoon te spelen toen ze een kind was. Elske studeerde vervolgens aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. Elske De Wall: Ze was een student aan de academie toen haar demo werd opgenomen. Het was toen dat Universal Music Group contact met haar opnam en haar ondertekende.

Elskes -muziek is gevuld met prachtige melodieën en een mooie stem. Haar liedjes zijn vol emotie en liefde. Haar muziek weerspiegelt haar hart en de passie voor haar thuisland. Haar muziek is geworteld in de Friese cultuur, een regio in Zuid -Nederland.

Elske De Wall: Ze is lid van de passie

Elske de Wall is een actrice en lid van het Passion Theatre Company. Ze staat erom bekend Maria te spelen in de musical The Passion. De passie is een show met de muziek van verschillende artiesten. Elske de Wall voert vier genummerde nummers live uit in de show. Ze heeft geen eigen liedjes geschreven, dus gebruikt ze liedjes van Vaderlands Popmuziek. Ze zingt liedjes van populaire Nederlandse artiesten zoals Nick En Simon, Blof en Marco Borsato.

elske de wall
elske de wall

Dewall begon haar muzikale carrière door saxofoon te spelen toen ze een kind was. Later studeerde ze aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. Haar demo werd opgenomen en gemengd door Michiel Hoogenboezem. Deze opname bereikte Universal Music Group en ze werd in 2008 getekend bij het label.

Ze is een gast op Lindas Zomerweek

Elske de Wall is een singer-songwriter uit Nederland. Ze heeft samengewerkt met verschillende artiesten, waaronder de 3JS, Syb van der Ploeg en Lionel Richie. Ze is ook op het podium verschenen bij Ziggodome en andere locaties.

Elske de Wall heeft drie soloalbums uitgebracht. Ze speelt ook de piano, gitaar en saxofoon. Ze voert een gevarieerd repertoire uit, variërend van jazz tot akoestische ziel.

elske de wall
elske de wall

Elske De Wall: Ze is ook lid van een groep genaamd The Bluebirds, die nummers uitvoert geïnspireerd door het Nashville Sound.

Ze is lid van het Nederlands -repertoire

Elske de Wall is een singer-songwriter uit Nederland. Geboren in Veenwouden, Friesland, begon ze de saxofoon te spelen en te zingen toen ze heel jong was. Ze studeerde vervolgens aan de Academie Voor Popcultuur in Leeuwarden. In 2008 werd ze ondertekend door Universal Music Group.

elske de wall
elske de wall

Elske Dewall is een uitstekende zanger en songwriter. Ze haalt invloeden uit evangelie-, folk- en wortelsmuziek. Haar stem is beschreven als soulvol. Haar recente album Ballon over Paris werd uitgebracht in februari 2010. Elske Dewall is lid van het repertoire van Nederlands.

Ze is lid van het Leonard Cohen -project

elske de wall
elske de wall

Elske de Wall is een zanger uit Nederland. Ze begon op jonge leeftijd de saxofoon te spelen en studeerde aan de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. Elske De Wall: Haar eerste demo werd gemengd door Michiel Hoogenboezem, die haar uiteindelijk tekende bij Universal Music Group.