Best eCommerce Platform

Best eCommerce Platform: consumenten hebben nu veel keuzes wat betreft de manieren om goederen van de markt te verkrijgen. Naarmate de technologie vordert, is e-commerce de meest efficiënte en gemakkelijkste manier geworden om producten te kopen. Alleen al in 2016 bedroeg de e-commerceverkoop 11,3 procent van de som van de detailhandelsverkopen. Dit betekent dat de eCommerce in Nederland floreert, veel hoger dan in andere landen.

Best eCommerce Platform
Best eCommerce Platform

De opkomst van mobiele apparaten is ook een van de redenen waarom de retailmarkt op internet sterker wordt. Aangezien de meeste mensen toegang hebben tot internet, valt niet te ontkennen dat het consumentengedrag sterk wordt beïnvloed door deze factoren. Waarom niet? Het is gemakkelijker en veel handiger dan de traditionele manier om producten en diensten te kopen.

Best eCommerce Platform
Best eCommerce Platform

Wat zijn de best eCommerce platform?

Welnu, in termen van verkoop, hier zijn de top 5 sites:

  1. Bol.com

Het is een Nederlandse eCommerce-website die algemene merchandisingproducten aanbiedt. Het biedt veel dingen zoals elektronica, speelgoed, sieraden, horloges, babyproducten, tuinieren, doe-het-zelf, maar ook muziek en film. Afgelopen 2020 werden er in Nederland en België zo’n 11 miljoen klanten bediend met meer dan 23 miljoen artikelen. Het bedrijf werd op 30 maart 1999 opgericht als ‘Bertelsmann Online’ en werd op 9 mei 2012 overgenomen door Bol.com.

Best eCommerce Platform
Best eCommerce Platform
  1. Wehkamp

Best eCommerce Platform: het is een online warenhuis dat eigendom is van de Britse private equity-onderneming Apax Partners. Momenteel heeft het platform ongeveer 2,5 miljoen actieve klanten en worden er elk jaar ongeveer 11 miljoen producten verzonden. pakketten per jaar. Het bedrijf verkoopt mode-, huis-, schoonheids-, baby- en kinderproducten.

  1. Zalando SE

Het is een Duits multinationaal e-commercebedrijf uit Berlijn, Duitsland. Het bedrijf biedt mode- en lifestyleproducten aan op meer dan 20 plaatsen in Europa. Zalando werd in 2008 in Duitsland opgericht door Rocket Internet, Robert Gentz ​​en David Schneider. Ze noemden het aanvankelijk Ifansho. Later wordt het Zalando genoemd, gebaseerd op het Italiaanse woord zalare, wat ‘grappen maken’ betekent. Het bedrijf is in 2010 in Nederland gelanceerd.

Best eCommerce Platform
Best eCommerce Platform
  1. Coolblue

Best eCommerce Platform: het is een Nederlands e-commercebedrijf. Het werd in 1999 opgericht door CEO Pieter Zwart, Paul de Jong en Bart Kuijpers. Het online winkelplatform is actief in Nederland, België en Duitsland. Het heeft ook 15 fysieke winkels om tegemoet te komen aan zijn klanten. Het bedrijf begon als drie aparte webshops namelijk: MP3man.nl, PDAshop.nl en Laptopshop.nl. Later zijn alle domeinen samengevoegd en in 2018 het domein Coolblue.nl geworden.

  1. Best eCommerce Platform: Amazon
Best eCommerce Platform
Best eCommerce Platform

Amazon.com is een Amerikaans e-commercebedrijf. Amazon wordt erkend als “een van de meest invloedrijke economische en culturele krachten ter wereld” en genoemd als een van ‘s werelds meest waardevolle merken. De oprichter van Amazon, Jeff Bezos, startte Amazon in 1994 vanuit zijn garage in Bellevue, Washington. Het begon als een online winkel voor boeken, maar breidde later zijn activiteiten uit naar elektronica, software, videogames, kleding, meubels, eten, speelgoed en sieraden.