bed en breakfast prinsenbeek

Bed En Breakfast Prinsenbeek

Als u op zoek bent naar een bed and breakfast in Prinsenbeek, ben je aan het juiste punt gekomen. U kunt verblijven in bed and breakfast OP Den Beeck, dat zich in de Schutsestraat bevindt. Bed En Breakfast Prinsenbeek: De bed and breakfast biedt een continentaal ontbijt en een flatscreen -tv. Huisdieren zijn welkom op bed and breakfast.

bed en breakfast prinsenbeek
bed en breakfast prinsenbeek

Huisdieren zijn toegestaan op bed and breakfast prinsenbeek

Huisdieren zijn welkom op dit bed and breakfast Prinsenbeek, waar eigenaren graag gastenverzoeken verplichten. Bed En Breakfast Prinsenbeek: Deze huisdiervriendelijke B&B heeft geen rasbeperkingen of andere PET-gerelateerde kosten, zodat gasten hun hond kunnen meenemen terwijl ze in de herberg blijven.

De historische herberg bevindt zich in het Nederlandse land van Pennsylvania, in de buurt van Lancaster -winkelcentra en de Susquehanna -rivier.

bed en breakfast prinsenbeek
bed en breakfast prinsenbeek

Huisdieren zijn welkom in de Vanderslice Suite, Cannon Cottage en Blakemore Room. De B&B is huisdiervriendelijk, inclusief omheinde gebieden voor honden om overtollige energie af te lopen.

Er is een seizoensgebonden buitenzwembad

B&B OP DEN BEECK, gelegen in Prinsenbeek, biedt een seizoensgebonden buitenzwembad, tuin en bubbelbad. Gasten kunnen ook genieten van de gratis wifi en privéparkeren bij dit bed and breakfast. Bed En Breakfast Prinsenbeek: Het hotel biedt elke ochtend een continentaal ontbijt. Andere voorzieningen zijn een bubbelbad, sauna en terras.

Er is een continentaal ontbijt

bed en breakfast prinsenbeek
bed en breakfast prinsenbeek

De bed and breakfast Prinsenbeek biedt een continentaal ontbijt en een seizoensgebonden buitenzwembad. Bed En Breakfast Prinsenbeek: De B&B heeft gratis wifi, privéparkeren en een restaurant. De B&B biedt ook een bubbelbad en een sauna. Het pand heeft ook een terras.

De B&B is een klein hotel met een tot vijf kamers. De eigenaren wonen meestal op het terrein en bereiden het ontbijt voor. Het ontbijt is over het algemeen inbegrepen in de prijs van de kamer. Continentaal ontbijt omvat over het algemeen lichtgebakjes en fruit, met koffie of thee die te koop zijn. Bed and breakfast ontbijt, daarentegen, hebben meestal een meer substantiële homestyle -maaltijd.

bed en breakfast prinsenbeek
bed en breakfast prinsenbeek

Bed En Breakfast Prinsenbeek: Er is een flatscreen-tv

Dit bed and breakfast bevindt zich in Prinsenbeek, een klein stadje in Noord-Brabant, en biedt gratis uitzicht op wifi en het meer. Het ligt op 39 km van Tilburg.

bed en breakfast prinsenbeek
bed en breakfast prinsenbeek

Het biedt een continentaal of buffetontbijt. Er is ook privéparkeren. De stad Breda ligt op 8 km afstand en Rotterdam Den Haag Airport ligt op 55 km afstand.

De bed and breakfast Prinsenbeek heeft een binnen- en een buitenzwembad. Het zwembad wordt tijdens de wintermaanden verwarmd en gasten kunnen genieten van een zwemmen in het seizoen. De bed and breakfast heeft ook een sauna en bubbelbad, evenals een terras.