Amsterdam, Netherlands

Amsterdam, Netherlands: Verveel je je thuis te veel? Wil je reizen naar een adembenemende plek met rijke historische kenmerken. Dan is Amsterdam, Netherlands de plek voor jou!

Leun achterover, ontspan en geniet, want we geven je een virtuele rondleiding en ervaring van de meest bezochte plaatsen in Amsterdam, Netherlands

Amsterdam, Netherlands

Met een bevolking van 872.680 in de eigenlijke stad, 1.558.755 in het stedelijk gebied en 2.480.394 in de metropoolregio, is Amsterdam de hoofdstad en meest bevolkte stad van Nederland. Amsterdam, gelegen in de provincie Noord-Holland, staat bekend als het “Venetië van het Noorden” vanwege de vele grachten die deel uitmaken van een UNESCO-werelderfgoed.

Amsterdam, Netherlands: Het Rijksmuseum

Amsterdam, Netherlands

Een Nederlands nationaal museum gewijd aan kunst en geschiedenis. Het museum is gelegen nabij het Van Gogh Museum in de wijk Amsterdam Zuid. Van een totale collectie van 1 miljoen kunstvoorwerpen uit de periode 1200 tot 2000, heeft het museum 8.000 kunstwerken en geschiedenis tentoongesteld, waaronder meesterwerken van Rembrandt, Frans Hals en Johannes Vermeer.

Amsterdam, Netherlands: Het Van Gogh Museum

 Amsterdam, Netherlands
Amsterdam, Netherlands

Een Nederlands kunstmuseum in Amsterdam Zuid, grenzend aan het Stedelijk Museum, een gemeentelijk museum voor moderne en hedendaagse kunst.

Het Vincent van Gogh Museum werd geopend op 2 juni 1973 en wordt omschreven als ‘s werelds grootste collectie schilderijen en schetsen van Van Gogh. Het was het meest bezochte museum van Nederland en het 23e meest bezochte kunstmuseum ter wereld in 2017, met 2,3 miljoen bezoekers.

Amsterdam, Netherlands: Het Anne Frank Huis

 Amsterdam, Netherlands
Amsterdam, Netherlands

Op 3 mei 1960 opengesteld schrijverswoning en biografisch museum met een verhaal, gewijd aan de joodse dagboekschrijver Anne Frank, die zich tijdens de Tweede Wereldoorlog met haar familie en vier andere mensen in verborgen kamers verstopte voor de nazi-vervolging.

Amsterdam, Netherlands: Heineken Experience

 Amsterdam, Netherlands
Amsterdam, Netherlands

Een historische brouwerij en zakelijk bezoekerscentrum voor Heineken-bier, een populaire Nederlandse pils die in 1867 over de hele wereld wordt verkocht. Het toont vier verdiepingen met historische relikwieën, productonderzoek en -proeverijen, en interactieve tentoonstellingen met behulp van de nieuwste hightech multi- mediatechnologie

Amsterdam, Netherlands: Koninklijk Paleis van Amsterdam

 Amsterdam, Netherlands
Amsterdam, Netherlands

Het is gelegen aan de westkant van de Dam in het hart van Amsterdam. In de 17e eeuw werd het paleis opgetrokken als gemeentehuis maar diende uiteindelijk als koninklijk paleis van koning Lodewijk Napoleon en het Nederlandse koningshuis.

Amsterdam, Netherlands: De Dam

 Amsterdam, Netherlands
Amsterdam, Netherlands

Alle wegen leiden naar de Dam, het ware hart van Amsterdam, waar het Koninklijk Paleis, de Nieuwe Kerk en het Oorlogsmonument uitkijken over het uitgestrekte open gebied.

Amsterdam, Netherlands: Rondvaarten door de stad

 Amsterdam, Netherlands
Amsterdam, Netherlands

De Amsterdamse grachten zijn aangewezen als UNESCO-werelderfgoed en deze stadsrondvaarten van 75 minuten laten u zien waarom, terwijl ze u langs alle kenmerken van de stad voeren, van de iconische 17e-eeuwse grachtenpanden tot de huidige grootstedelijke wijken langs de IJ.

Amsterdam, Netherlands: Vondelpark

 Amsterdam, Netherlands
Amsterdam, Netherlands

Het grootste stadspark van de stad met 47 hectare aan groene ruimten, opgericht in 1865 met veel tuinen, vijvers, speeltuinen en paden. Er zijn ook verschillende gezinsvriendelijke attracties, waaronder fiets- en skateboardverhuur, eetgelegenheden, een openluchttheater en het hele jaar door openbare activiteiten.

 Amsterdam, Netherlands
Amsterdam, Netherlands

Dit zijn slechts enkele van de vele meer die Amsterdam te bieden heeft. Dit bloeiende en bloeiende Amsterdam is inderdaad elke keer zeilen en trappen waard. Bezoek nu Amsterdam, Netherlands!