anouk trouwen

Anouk Trouwen

Ga deze week goed kijken naar de huwelijksceremonie en jurk van Anouk Schemmekes. De Nederlandse actrice en zanger was onlangs getrouwd met Dominique Schemmekes. Het echtpaar heeft samen zes kinderen, waaronder een dochter.

anouk trouwen
anouk trouwen

Anouk Trouwen: Het echtpaar nam Dominiques achternaam aan toen ze trouwden. Ze wilde een groot feest en vroeg om donaties om jonge mensen in nood te helpen.

Anouks trouwjurk

Anouk heeft veel aandacht gekregen voor haar trouwjurk. Het werd ontworpen door de gerenommeerde Nederlandse modeontwerper, Edwin Oudshornorn. Naast het dragen van de trouwjurk droeg ze zilverkleurige sneakers onder haar jurk. Deze sneakers zijn niet alleen comfortabel, maar ook zilver van kleur, wat hoort bij haar moeilijke afbeelding.

anouk trouwen
anouk trouwen

Anouk Trouwen: De trouwjurk heeft een lage kap halslijn, delicate met de hand gestikte kanten randafwerking en een zachte binnenste voering van charmeuse. Anouk heeft een prachtige kantengodet-trein aan de achterkant en met de hand vervaardigde zijden satijnen lintgordel toegevoegd. Deze trouwjurk is te zien in talloze blogs en tijdschriften.

Haar huwelijksceremonie

Michelle David voerde een lied uit dat het paar had gekozen om te spelen tijdens hun huwelijksceremonie, terwijl Anouks kinderen aanwezig waren.

Dominique en Anouk wisselden geloften uit onder een grote boog van witte rozen, en Anouk droeg een witte jurk met een lange sluier. Ze was zichtbaar emotioneel toen ze haar geloften las en de huwelijksceremonie eindigde met een daverend applaus en vuurwerk.

Anouk Trouwen: De huwelijksceremonie werd gehouden in een Venetiaanse kapel in de oude Venetiaanse stad Rethymnon, en de twee waren omringd door hun families en vrienden. De ceremonie werd opgenomen en gefotografeerd door Foto Rethymnon, die ook de fotograaf van de bruiloft was.

anouk trouwen
anouk trouwen

Dominique en Anouk ontmoetten elkaar in de vroege jaren 2000, toen Anouk de manager was van de Nederlandse zanger Remon Stotijn. Ze hadden samen drie kinderen. Een zoon werd geboren in 1999 en een dochter werd geboren in 2002. De twee gingen later uit elkaar. Te midden van de pandemie worden Dominique en Anouk gedwongen hun huwelijken te verbergen.

Het echtpaar kondigde hun verloving aan in januari 2020, en ze hadden de ceremonie eerder twee keer moeten uitstellen vanwege de pandemie. Hun liefdesverhaal is een lieve. Dominique en Anouk ontmoetten elkaar op het Caribische eiland Mustique, waar Dominique werkte.

Haar huwelijk met Dominique Schemmekes

De bruiloft markeert Dominique Schemmekes en Anouk Schemmekes derde huwelijk. De twee zijn al meer dan acht jaar samen en het paar heeft drie kinderen.

anouk trouwen
anouk trouwen

Hun huwelijksceremonie zal worden gehouden in de St. Peters Church in Amsterdam, en ze gaan trouwjurken dragen die zijn ontworpen door de gevierde Nederlandse ontwerper Sasja Strengholt. Het echtpaar gaat pruiken en tiara’s dragen en gasten zullen traditionele trouwjurken dragen.

Een grote boog met witte rozen omringde het paar op de ceremonielocatie. Dominique en Anouk verschenen onder de boog, terwijl Michelle David het pasgetrouwde favoriete nummer zong. Anouk Trouwen: De bruid droeg een witte jurk met een lange sluier en was duidelijk emotioneel tijdens het lezen van de geloften aan haar nieuwe echtgenoot. Een livestream van de ceremonie werd uitgezonden voor fans om naar te kijken.

Voor het huwelijk was Anouk tot 1998 getrouwd met Edwin Jansen. Later trouwde ze op 16 maart 2004 met reggae/rap -zanger Remon Stotijn.

anouk trouwen
anouk trouwen

Hij is de vader van drie kinderen van Anouks. Het echtpaar kondigde hun harmonieuze scheiding in mei 2008 aan. In juni 2014 is Anouk bevallen van haar vierde kind, zoon Sion Jethro. In juni 2016 beviel ze van een meisje genaamd Jelizah Rose.

Anouk Trouwen: De bruiloft vindt plaats tijdens een intermezzo in Anouks -show. Dominique wil dat de bruiloft zo groots mogelijk is. Het echtpaar heeft een dochter samen en zal er nog een meer hebben. Anouk is twee keer eerder getrouwd en heeft over het algemeen zes kinderen.