calvijn youtuber

Calvijn Youtuber

Wie is Calvijn Youtuber? Deze 25-jarige veelzijdige beroemdheid ziet er zo gemakkelijk uit. Maar wacht maar tot je zijn oudere prestaties leert kennen

Hij staat bekend als Kalvijn vanwege zijn schermnaam (echte naam: Kelvin Boerma; geboren: 19 mei 1996) is een tv-persoonlijkheid en YouTuber. Zijn persoonlijke YouTube-kanaal heeft meer dan 1,2 miljoen volgers.

Calvijn Youtuber Milestones: Hij begon zijn YouTube-kanaal in 2010 onder de naam TheKelVlog, die hij uiteindelijk heeft afgekort tot Kalvijn. Hij gebruikt dit om verschillende komische video’s te plaatsen.

In 2011 richtte hij samen met zijn vriend Peter de Harder het Engelstalige YouTube-kanaal In 2011 richtte hij samen met zijn vriend Peter de Harder het Engelstalige YouTube-kanaal Cinemates op; Ze maakten video’s op het kanaal waarin ze hun mening over films deelden en brachten elke week een korte schets uit. Beiden wonnen in 2012 de YouTube Next Up-competitie met Cinemates, evenals de prijs voor Jeugd van het Jaar 2013.

calvijn youtuber
calvijn youtuber

In samenwerking met De Harder en Endemol werd in 2014 het nieuwe YouTube-kanaal The World of Cinemates opgericht. Dit kanaal bevatte video’s die lieten zien hoe ze films maken en wat ze nog meer doen als ze geen films maken. Op 2 november 2017 werd de naam van het kanaal veranderd in Challenges Cup en werd al het materiaal verwijderd. Verschillende YouTubers namen deel aan verschillende toernooien.

calvijn youtuber
calvijn youtuber

Calvijn Youtuber heeft samen met Peter de Harder en Mert Ugurdiken, evenals producers Omar Kbiri, Jacqueline Vizee en Viola Welling VEED opgericht. VEED verwijst naar een mix van video en feed. Het VEED Festival vond plaats in april 2015 en er werden talloze VEED Awards uitgereikt aan YouTubers en andere internetberoemdheden.

calvijn youtuber
calvijn youtuber

Calvijn Youtuber is in 2017 een samenwerking aangegaan met Giel de Winter via Roadtrippers, een Nederlands televisieprogramma waarin verschillende teams in twintig dagen de wereld rondreizen met een beperkt budget. Ze waren uiteindelijk triomfantelijk. In hetzelfde jaar bracht Calvijn het nummer Nu al miljonair uit, dat piekte op de 98e plaats in de Nederlandse Single Top 100. In juli 2018 verscheen Boerma’s boek From Nothing to Clicks.

calvijn youtuber
calvijn youtuber

Calvijn Youtuber maakte in augustus 2018 zijn acteerdebuut in de Nederlandse speelfilm De Film van Dylan Haegens van collega YouTuber Dylan Haegens. Hierin mag hij gezien worden als Calvin. Hij speelde ook als Vik in de film Elvy’s World So Ibiza! In oktober 2018 was hij te zien in de StukTV online serie Jachtseizoen. Calvijn bracht in 2019 een aantal nummers uit, waaronder Me Chick en De Missie, deze laatste werd 7e in de Nederlandse Single Top 100.

calvijn youtuber
calvijn youtuber

Calvijn Youtuber was ook een deelnemer in het 21e seizoen van Expedite Robinson, een populaire reality-tv-show in Nederland met een formaat dat vooral bekend is onder de titel Survivor, waar hij als 11e eindigde. Hij kondigde zijn eerste originele filmfoto, XIII, aan op 19 oktober 2019.

calvijn youtuber
calvijn youtuber

Op 1 maart 2021 werd de eerste editie van zijn eigen show De Kalvijn Show uitgezonden op NPO 3, de derde en jongste van de Nederlandse publieke omroeporganisatie NPO’s terrestrische televisiezenders, waarvan hij de presentator is. Hiermee maakt Calvijn Youtuber zijn televisiedebuut met een eigen show. Nina Warink, een co-YouTuber, heeft sinds zijn vijftiende een relatie met hem.

calvijn youtuber
calvijn youtuber

Calvijn Youtuber is inderdaad een meermaals bekroonde beroemdheid die de media domineert. Maar deze dynamische man is nog in de kinderschoenen, zeker iemand om naar uit te kijken!