amazon fire stick

Amazon Fire Stick

Als je films, tv -shows en meer op je Fire TV of Fire Stick wilt streamen, zijn er een paar dingen om te overwegen. Ten eerste wilt u beslissen of u liever een maandelijkse vergoeding betaalt voor Netflix, Hulu of Disney+, of een gratis service gebruikt, zoals Pluto TV.

amazon fire stick
amazon fire stick

Amazon Fire Stick: Enkele andere gratis opties zijn Crackle, IMDB TV en YouTube TV. Er zijn ook tal van muziekstreamingdiensten, waaronder Apple Music, Spotify en Pandora. Deze diensten vereisen allemaal abonnementen, terwijl anderen volledig gratis zijn.

Alexa Voice Remote

De nieuwe versie van de Amazon Alexa Voice -afstandsbediening voor de Fire TV Stick wordt geleverd met een aantal verbeteringen. Amazon Fire Stick: De nieuwe afstandsbediening heeft een blauwe knop die lijkt op het Alexa -logo en is als zodanig op de doos gemarkeerd. De vorige versie had een eenvoudig microfoonpictogram. Het heeft ook een geleideknop die naar de live tv -lijsten springt. De knoppen zijn vanzelfsprekend en zijn gemakkelijk te gebruiken.

De Amazon Fire TV -stick wordt geleverd met een Alexa Voice -afstandsbediening en heeft ook volume- en stomme bedieningselementen. U kunt Alexa gebruiken om uw tv en andere compatibele apparaten te bedienen. Het ondersteunt ook apps en websites zoals Netflix, YouTube en Hulu. Je kunt live videofeeds bekijken, muziek streamen en je smart home besturen. Het apparaat wordt ook geleverd met een gratis Alexa -vaardigheid waarmee u TV kunt besturen met behulp van uw stem.

Amazon Fire Stick: Regelmatige internetbrowser

amazon fire stick
amazon fire stick

Het is mogelijk om een gewone internetbrowser op de Amazon Fire Stick te gebruiken. Er zijn een paar manieren om dit te doen, en beiden zullen prima werken. Hoewel de Amazon Appstore slechts een paar keuzes biedt, kunt u ook een alternatieve browser uit andere bronnen afspelen. Dit wordt aanbevolen als u niet tevreden bent met de browsers die Amazon biedt. Hier zijn enkele stappen om u op weg te helpen:

Eerst kunt u de Firefox -webbrowser op uw Firestick installeren. Firefox is een populaire browser vanwege het eenvoudige ontwerp en de snelle snelheid.

amazon fire stick
amazon fire stick

U kunt Firefox gebruiken als uw reguliere internetbrowser op Firestick. U kunt ook de zijden browser downloaden. Het gebruikt dezelfde webmotor als Chrome en biedt goede prestaties voor het browsen. Als u de voorkeur geeft aan een andere browser, kunt u een andere betrouwbare Geroepen blik proberen. Deze browser is ook gebouwd op dezelfde webmotor als Chrome en kan u dezelfde geweldige prestaties geven als Firefox.

4K streaming

De Amazon Fire TV brengt de wereld van online entertainment recht op uw HDTV. Je kunt live en on-demand sporten, films, muziek, foto’s en games bekijken vanuit het gemak van je bank. Met Amazon Fire TV kunt u zelfs uw stem gebruiken om te zoeken naar wat u wilt bekijken. En omdat Amazon zo’n enorme speler is in de streamingmarkt, hoef je niet de volledige prijs te betalen voor films of tv -shows om ervan te genieten.

amazon fire stick
amazon fire stick

Amazon Fire Stick: De Fire TV Stick 4K wordt geleverd met een nieuw ontwerp en meer opslagruimte dan eerdere modellen. Het ondersteunt ook spraakbesturing met Alexa Voice Remote en kan uw tv, geluidsbar of ontvanger bedienen. Het kan ook Dolby Atmos ondersteunen en ondersteunt meer dan 500.000 tv -afleveringen en films. Het apparaat biedt ook tal van andere functies, waaronder tienduizenden kanalen, duizenden apps en miljoenen websites.

Geen maandelijkse vergoeding

In tegenstelling tot veel streamingdiensten zijn er geen maandelijkse kosten voor de Amazon Fire Stick. U betaalt slechts eenmaal voor het apparaat en dan zijn er geen extra kosten of abonnementen.

amazon fire stick
amazon fire stick

Mogelijk moet u echter betalen voor aanvullende diensten die niet in de vuurstick zijn ingebouwd, zoals Netflix. Amazon Fire Stick: Bovendien moet u mogelijk ook betalen voor in-app aankopen of abonnementskosten voor andere services, zoals Amazon Prime Video. Deze kosten zullen snel oplopen, dus het is belangrijk om uw opties te kennen voordat u een Amazon Fire Stick koopt.

Streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Disney Plus zijn niet gratis beschikbaar, dus u moet zich misschien op hen abonneren. Aan de andere kant kunnen Firestick -gebruikers genieten van gratis kanalen die populaire tv -programma’s en films bieden. Bovendien kunnen Amazon Prime -leden Amazon Prime -video gebruiken, die populaire films en shows bevat, evenals zijn eigen inhoud. Hoewel veel streamingdiensten mogelijk een maandelijkse vergoeding vereisen om toegang te krijgen tot inhoud, is deze optie perfect voor mensen die geen maandelijkse vergoeding willen betalen om hun favoriete shows te streamen.