demi schuurs relatie

Demi Schuurs Relatie

Demi Schuurs Relatie: Wie herkent Demi Schuurs in haar grote bijdrage op het gebied van tennis? Demi Schuurs is zeker een eyecatcher van haar generatie door haar passie in wat ze doet en openheid in wie ze is. Wie is nu eigenlijk Demi Schuurs? Laten we het hebben over haar persoonlijke leven en meer…

demi schuurs relatie
demi schuurs relatie

Demi Schuurs is een professionele Nederlandse tennisspeelster die zich heeft gespecialiseerd in dubbelspel en sinds 2 augustus 2021 op de 11e plaats staat in de wereldranglijst voor dubbelspel. Ze werd geboren op 1 augustus 1993 in Sittard en groeide op in Nieuwstadt, Nederland.

Demi Schuurs Relatie: Schuurs is een dochter van Monique Schuurs en voormalig Nederlands international handbalster Lambert Schuurs. Haar vader, Lambert Schuurs, speelde de meeste interlands waar hij in totaal 314 wedstrijden speelde voor het Nederlands Elftal. Haar jongere broer Perr Schuurs is profvoetballer. Haar zus Fleau Schuurs speelt ook handbal. Haar moeder, Monique Schuurs, doet ook veel aan sport. Die onmiskenbare liefde voor sport zit de familie Schuurs in ieder geval in het bloed!

demi schuurs relatie
demi schuurs relatie

Demi Schuurs Relatie: Demi Schuurs gaf toe dat ze het succes van haar carrière te danken heeft aan haar ondersteunende ouders die ze erg belangrijk vindt voor iemand die een topsportcarrière wil beginnen. Voor iemand die uit een sportfamilie komt, is de sportcultuur haar al op zeer jonge leeftijd bijgebracht.

demi schuurs relatie
demi schuurs relatie

Al op driejarige leeftijd kreeg ze haar eerste training. Door, vier jaar oud speelde ze tennis in TC Born. Op haar achtste begon ze te trainen in LTA. Ze was een zeer actief kind en combineerde zelfs voetbal en tennis toen ze zes tot twaalf jaar oud was, maar besloot later om zich volledig te concentreren op tennis waar blessures minimaal zijn.

Sportcarrière:
Demi Schuurs heeft 14 dubbeltitels gewonnen op de WTA Tour, een wereldwijde toptennistour voor vrouwen, georganiseerd door de Women’s Tennis Association. Ze had ook één titel in het enkelspel en 20 titels in het dubbelspel op het ITF Circuit, een reeks professionele tennistoernooien van de International Tennis Federation voor vrouwelijke professionele tennissers.

demi schuurs relatie
demi schuurs relatie

Net als in 2012 werd ze geselecteerd voor de Nederlandse FedCup. In februari 2015 bereikte ze haar carrière-high singles ranking van wereld nummer 512. In 2015 concentreerde ze zich 100% op het dubbelspel, waardoor ze de eerste WTA Katowice won. Ze won ook in WTA Boekarest. Van daaruit nam ze deel aan de hoofdtabel in de Grand Slam-evenementen. Op 22 oktober 2018 piekte ze op nummer 7 in het dubbelspel. Ze kwalificeerde zich voor het WTA Finals-dubbelevenement van 2018, samen met Elise Mertens.

Demi Schuurs Relatie: Haar kleurrijke leven

Schuurs kwam als tiener trots naar buiten als onderdeel van de LHBTQ. Dat heeft ze onthuld in een interview met de WTA in 2020 dat ze een relatie heeft met een vrouw genaamd Carmen Kuijer. Ze voelt zich comfortabel in het dragen van mannenkleding en vindt het geweldig hoe ze is geaccepteerd zoals ze is.

demi schuurs relatie
demi schuurs relatie

Ze heeft een Pommerse hond genaamd Simba en ze is ook een passie voor auto’s. Een van haar doelen is om deel te nemen aan de Olympische Spelen, die onlangs plaatsvonden in Tokio, van 23 juli tot 8 augustus 2021.

demi schuurs relatie
demi schuurs relatie

Demi Schuurs Relatie: Demi heeft veel meegemaakt en iedereen die ze heeft leren kennen heeft bijgedragen aan haar totale groei als persoon