Reizen Naar Maleisie

Reizen naar Maleisie: Zie, de betoverende schoonheid van MALEISI, waar aantrekkelijke mensen, een rijke cultuur en een verbluffende omgeving die alleen een Hogere Macht kan creëren en samenleven in vrede en saamhorigheid.

Reizen naar Maleisie

Maleisië is een geweldige natie om te bezoeken, vooral als je voor het eerst een toerist bent! Maleisië is een prachtig land met een breed scala aan landschappen, culturen, activiteiten, diverse omgevingsomstandigheden en ongelooflijk vriendelijke mensen.

Er is veel wild te observeren op deze cursus, en dit is een geval wanneer teruggaan naar de basis een goed idee is.

Reizen Naar Maleisie: In Maleisië zul je nooit zonder plekken komen te zitten om te verkennen, of je nu door de historische wonderen van de Unesco dwaalt of een 130 miljoen jaar oud bos verkent, het Taman Negara Forest Park.

Reizen naar Maleisie

Het is een kosmopolitisch land dat bezoekers veel te bieden heeft, ongeacht hun budget of soort entertainment.

Maleisië is ook een bekende snorkel- en duikbestemming, met prachtige koraalriffen en zachte zandstranden die consequent tot de beste ter wereld behoren.

Reizen naar Maleisie

Reizen Naar Maleisie: Het is een prachtige combinatie van bos, strand en stadjes, met koloniale en futuristische architectuur. Iedereen zal iets te doen vinden.

Het weer is ook prachtig, en er valt soms wat regen, maar het koelt heerlijk af! De meeste reizigers naar Maleisië beginnen hun reis in Kuala Lumpur, een stad die rijk is aan bezienswaardigheden.

Reizen naar Maleisie
Reizen naar Maleisie

Kuala Lumpur is een must-see; het is een uitgestrekte, bruisende metropool die de reis meer dan waard is. De grote winkelcentra en de markt, waar iedereen ‘s avonds geniet van een ongelooflijke maaltijd uit de ‘food booths’.

De Perhentian-eilanden zijn bijvoorbeeld enkele van de prachtige Maleisische eilanden die je moet bezoeken!

Reizen naar Maleisie
Reizen naar Maleisie

Is Maleisië een dure bestemming? Het is zeker niet waar als het om eten gaat. Hoewel het een van de meest geïndustrialiseerde landen van Zuidoost-Azië is, is Maleisië ook een van de goedkoopste.

Reizen Naar Maleisie: Wat is er nog meer te doen in Maleisië? Natuur en cultuur zijn prachtig samen! De manier waarop mensen leven en hun gebruiken onthullen een geheel andere en opmerkelijke manier van leven en cultuur.

Reizen naar Maleisie
Reizen naar Maleisie

Er zijn veel mooie locaties om te verkennen in dit diverse land, maar vergeet niet om je onder de mensen te mengen en te genieten van de verrukkelijke straatkeuken

Jalan Alor in Kuala Lumpur is hiervoor een uitstekende optie, alleen de bizarre drukte maakt het bezoeken van deze straat een hele belevenis.

Reizen Naar Maleisie: Inderdaad, een afwisselend land waar elke plaats of stad een heel andere beleving biedt. De natuur in zijn puurste vorm of de metropool Kuala Lumpur, waar je binnen een uur misschien in het bos bent.

De onderzeese omgeving is niet minder dynamisch. De kleuren van de meest exquise koralen en vissen zijn overal te zien. Simpel gezegd, het is fantastisch! Jij en je vrienden of geliefden hebben misschien de wereld rondgereisd, maar toch wil je altijd naar deze plek terugkeren.

Als u op zoek bent naar de meest fantastische plek om te verblijven, (Kuala Lumpur) zijn de vijfsterrenhotels van KLCC de meest acceptabele optie!

Reizen naar Maleisie
Reizen naar Maleisie

Vriendelijk personeel, persoonlijke service, heerlijke keuken en smetteloze accommodaties zijn slechts enkele van de hoogtepunten!

Opgewonden raken! Je volgende grote avontuur wacht in Maleisië!