Alex Klaasen Relatie

Alex Klaasen Relatie

Geboren op 22 mei 1976 in Oirschot, een provincie in Noord-Brabant met de geboortenaam Alexander Wilhelmus Johannes Klaasen. Populair onder zijn schermnaam Alex Klaasen, een Nederlandse zanger, komiek en filmacteur.

Alex studeerde aan de Academie van Kleinkunst, het is een school voor theater en dans die vroeger bekend stond als een theaterschool. De academie biedt in totaal elf bacheloropleidingen, drie masteropleidingen en twee associate degree-opleidingen op het brede terrein van theater en dans.

Na zijn afstuderen, waar hij in 1998 een prijs ontving voor de meest uitmuntende student, de Pisusse-prijs. Alex vormde samen met Martine Sandiford, die ook afstudeerde aan de theateracademie, een cabaretduogroep en wonnen in de jaren 2000 en 2001 verschillende prijzen.

Sindsdien begon zijn muzikale carrière en nam hij deel aan enkele televisieshows zoals het programma Who is the Mole en viel af in aflevering 5. Ook speelde hij twee seizoenen een ondersteunende rol in de populaire tv-serie Gooische Vrouwen als Yari, de stylist van Cheryl Morero. .

Hij werd erkend voor zijn verschillende muzikale toneelstukken en kreeg zelfs een onderscheiding van de Annie MG Schmidt-prijs voor zijn lied Gewoon Opnieuw. Op dit moment is de zanger erg privé geweest met betrekking tot persoonlijke details van zijn leven, er is geen informatie over Alex Klaasen Relatie of hij momenteel vrijgezel is of toegewijd aan iemand.